En Liten Fiskehistorie

Jeg har stor glede av mine turer ute i naturen og vil gjerne dele med dere en fisketur jeg var på for et par år siden. Det er ikke ofte jeg får anledning til å dra på tur sammen med hele familien, så denne turen husker jeg spesiellt godt.

Sammen med min far, min bror, og hans to sønner på 8 og 11 år, dro jeg på fisketur til et lite vann som sjelden gir særlig med utbytte, men hvor vi vet det kan stå stor ørret. Etter å ha gjort i stand markstengene til ungene, gjorde vi voksne oss klare med fluestengene våre.

Det tok imidlertid ikke mer enn 10 minutter før vi hørte et hyl fra minstemann på åtte år. Gutten var på full fart ut i vannet med en riktig sværing på kroken, men ikke fanden om guttungen ville gi slipp på stanga.

Faren min styrtet i fullt firsprang bort til guttungen for å hjelpe ham med å dra inn storfisken. Akkurat i det de skulle til å dra ørreten inn til land, slapp kroken. Min far kastet seg langflat ut i vannet og klarte i siste sekund å få buktet fisken inn på land.

Du kan tro guttungen var stolt da vi etterpå tok bilde av ham ved siden av storfisken på 1,2 kilo!

Leave a Reply

Domenet er til salgs